SØSKENBILDER

Carina som blogger:

Hei! Dagen i dag har vært en berg og dalbane. Har vært en god blanding av lykkelig og ulykkelig. Jeg har ledd, jeg har grått, jeg har hatt det helt jævlig og jeg har hatt det helt fantastisk. Vær gang jeg er deppa tar jeg på meg joggebuksa og lestene og stikker over veien til Karoline. Der snakker vi først om det som plager meg, gråter litt, og tilslutt setter vi på skikkelig feelgood sanger, ler og tuller. Når jeg drar hjem senere er jeg i supert humør. Det er hva en ekte venn er, og jeg er heldig, for jeg har flere sånne 

Og til poenget, haha: for noen uker siden tok jeg og de to småsøsknene mine noen bilder sammen, som jeg tenkte kunne være gøy for dere å se.


Lillebror er den mest fotogene i familien, definitivt! 

Har dere søsken?

30.08.2012 // 19:58 // familie og venner // Kommentarer (14)

STUM

Carina som blogger:

Alle kjenner vel igjen følelsen av å ikke bli hørt, av å føle seg ignorert og stum. Du ser verden rase sammen foran deg, og du vet det er ingenting å gjøre med det. Du må bare finne deg i det, i alt andre bestemmer seg for. Du har ingenting du skulle ha sagt. Du prøver fortvilet å stamre frem noen svake ord, forsvare meningen din, men ordene blir til usynlig støv og meningen din eksisterer ikke lenger. Du må bare være der, lytte, se og føle. Føle smerten av å måtte gjøre noe mot din vilje. Av å knekke sammen fordi ting går mot deg. Det er som en stor, stabil vegg av mur som dytter deg vekk hver gang du prøver å forstå, prøver å være tilstede eller prøver å høres. 

Hvorfor skal du finne deg i det? Eller det? Eller kanskje det? Er det fordi du blir oversett, fordi du tydeligvis ikke har noe du skulle ha sagt eller bare fordi du ?

Jeg er lei av å måtte forsvare meningene mine til stadighet, når folk bare blåser det vekk. Jeg forklarer om og om igjen hvorfor jeg mener hva jeg mener, men til ingen nytte. Jeg synes alle, absolutt alle bør høres, uansett. Man bør finne fram til en løsning som passer best for de fleste, ikke det som muligens er det beste for en person. 

HJEMME FRA TUR

Carina som blogger:

Hei dere! Nå er det ikke lenge siden jeg kom sliten med verkende bein inn døra hjemme. Hele 9. klasse på Hagebyen har nemlig vært på tur til Pevannet i dag. Det var så og si bare oppoverbakker, men jeg skal ikke klage. Det var kjempekoselig å møte venner fra de andre klassene, og det blir bra å møte dem igjen på kino i kveld :-)

Siden jeg er usminket og ser ut som et troll akkurat nå, får dere klare dere med to Photo Booth bilder fra rundt klokken 07.00 i dag tidlig. Er deres klasse ofte på tur?

29.08.2012 // 14:59 // hverdag // Kommentarer (19)

OPP I FLAMMER

Carina som blogger:

Hei! Først og fremst vil jeg takke for hyggelige kommentarer. Dere er så snille 

Så vil jeg anbefale The Hunger Games bøkene. Det er en triologi bestående av Dødslekene (bok nr. 1), Opp i flammer (bok nr. 2) og Fugl føniks (bok nr.3). Etter at jeg så filmen på kino i april måtte jeg kjøpe disse, og jammen var det godt jeg gjorde det, for bøkene er dødsbra! Jeg leste ut den første boken for omtrent en uke siden, og er startet på oppfølgeren. Jeg har snart lest ut et kapittel og er allerede fullstendig oppslukt. Kan ikke vente med å lese den ut og starte på den siste boken. 

Har dere lest bøkene? 

28.08.2012 // 20:33 // anbefalinger // Kommentarer (12)

TANKEVEKKER

Carina som blogger:

Hei! Jeg synes denne tegneseriestripen er en fantastisk tankevekker, og hvis alle tenkte likt som Ole Brumm ville flere personer fått det bedre med seg selv. 

28.08.2012 // 18:21 // hverdag // Kommentarer (3)

3/16

Carina som blogger:

Hei! Så og si med en gang jeg og Karoline kom hjem fra skolen plasserte vi kamerastativet, kameraet og oss selv godt tiltrette på verandaen, for å ta noen bilder til dere. Kun tre av seksten bilder ble vellykede, så det sier litt om hvor flinke vi er til å posere. Dere kjenner vel igjen følelsen. Du tror og tenker at bildene blir bra: "dette bildet blir fint", "her ser jeg sikkert ok ut", men så viser det seg at du på alle disse bildene ser ut som en hårløs katt med de styggeste blikkene eller den største dobbelhaka du kan tenke deg. 


Og før noen i det hele tatt tenker: "gikk hun slik på skolen eller?", nei, det gjorde jeg ikke :-) 

Hva synes dere om bildene? 

28.08.2012 // 15:50 // hverdag // Kommentarer (3)

LITT NYTT

Carina som blogger:

Hei! Dårlig blogging fra min side de siste dagene. Jeg er tilbake liksom, ja særlig. Neida, bare tuller! Nå skal jeg virkelig forsøke å holde løftene mine, haha. Det var forresten første skoledag i dag, og det gikk mye bedre enn forventet. Det gikk faktisk kjempebra! Jeg er veldig fornøyd med både klasse og lærere og har troen på at dette kan bli et flott skoleår. Takk til de fine elevene i klassen! 9B 

Men til poenget. Overskriften er tross alt "litt nytt", og med det mener jeg nye innkjøp. Så da får jeg vel vise hva jeg har hamstret inn de siste dagene. Hamstret inn? Går det an å skrive det slik? Jaja, whatever, vi sier det funker :-) Innkjøpene: 


Taylor Swift - Wonderstruck, anbefales virkelig på det sterkeste. Kjempegod parfyme. Personlig synes jeg den lukter veldig søtt og romantisk. 

Ha en fin kveld! 

27.08.2012 // 20:00 // innkjøp // Kommentarer (10)

INNKJØP

Karoline som blogger:

Hei, som jeg sa tidligere i dag skulle jeg legge inn hva jeg kjøpte mens jeg og Carina var i Sortland.

Ring - fra h&m 10,- Armbånd - fra lindex 39,- Skjerf - fra glitter 99,-

25.08.2012 // 15:35 // innkjøp // Kommentarer (0)

SORTLAND

Karoline som blogger:

Hei, nå blogger jeg fra iPhonen fordi jeg syns det er lettere enn å blogge fra pc.
Men i går var jeg og Carina i Sortland og shoppa litt. Jeg hadde med meg 700 kroner, men jeg brukte bare 300 så fikk ikke kjøpt så mye! Innkjøp kommer senere.

Bilder fra Sortland.

25.08.2012 // 11:32 // blogg // Kommentarer (0)

DESIGNENDRINGER

Carina som blogger:

Hei! Vi driver å endrer designet nå, så om bloggen blir seende veldig rar ut vet dere hvorfor.

Ellers har vi sett The Hunger Games. Kjempebra film! Nå skal vi kose oss videre med facebook, twitter, blogg og brus med CSI i bakgrunnen. 

For minnenes skyld slenger jeg ut en kollasj fra arkivet, som jeg laget for en stund siden. 

Det var vel egentlig meningen at vi skulle legge oss 23.00, men det skjedde aldri. HAHA. 

Kos dere videre i natt, hvis det i det hele tatt er noen som er våkne.

21.08.2012 // 01:25 // blogg // Kommentarer (5)

VI ER TILBAKE

Carina som blogger:

Eller jeg er tilbake. Men jeg er ganske sikker på at blogglysten til Karoline er på topp og at hun også starter igjen snarest. Jeg personlig har savnet bloggingen en del i det siste, og er glad for å kunne starte igjen. Jeg håper dere fortsetter å lese bloggen vår. Vi skal gjøre så godt vi kan! 

Jeg tenker jeg poster litt bilder fra sommerfeiren. Det blir vel bra. Here u go:
Se så søte pingvinene er da, hihi.

Savner London allerede. Har tenkt meg tilbake om ikke lenge. Et år, to år, vi får se. 

Ha en fin kveld videre! 

20.08.2012 // 19:01 // hverdag // Kommentarer (2)
hits